Perhelinja – apua ja tukea lapsille, nuorille ja lapsiperheille

Perhelinja on tarkoitettu kenelle tahansa lapselle, nuorelle, äidille, isälle tai vaikka isovanhemmalle, jolla on perheeseen liittyviä haasteita tai joka on huolissaan läheisensä hyvinvoinnista.

Elämässä  voi olla yksinäisyyttä, kiusaamista, sairastumisia, ero tai muita perheen sisäisiä ongelmia. Silloin saatamme joutua eksyksiin. Apua voi olla vaikea pyytää ystäviltä, vanhemmilta tai tuttavilta tai aina ei edes tiedä mistä apua hakisi.

Meille voit tulla juttelemaan luottamuksellisesti isosta tai pienestä asiasta ilman ajanvarausta. Mietitään yhdessä, miten voisit päästä asiassasi eteenpäin. Apua ja neuvoja antavat sosiaalialan järjestöjen ammattilaiset ja palvelu on asiakkaalle maksutonta. Voit tulla myös anonyymisti.

Kemiönsaari, Laitila, Uusikaupunki ja Turku

Perhelinja kulkee seuraavilla alueilla:

Uusikaupunki joka tiistai

Turku /Jäkärlä ja Runosmäki) joka keskiviikko

Kemiönsaari ja Laitila vuorotellen joka toinen torstai

 

Seuraa meitä Facebookissa 

Perhelinjan matkassa mukana ovat:

  • Sateenkaari Koto ry – Monikulttuuriset perheet ja heidän palveluohjaus (Turku, Uusikaupunki, Kemiönsaari ja Laitila)
  • Tyttöjen Talo/ Auralan Nuoret ry – Sukupuoli- ja kulttuurisensitiivinen tyttö- ja nuorisotyö sekä heidän palveluohjaus (Turku)
  • Yhden Vanhemman Perheiden Liitto ry – Eroperheiden neuvonta ja tuki (Uusikaupunki, Laitila ja Kemiönsaari)
  • Lounais-Suomen SYLI ry- Syömishäiriöihin liittyvä asiantuntijuus (Uusikaupunki, Kemiönsaari ja Laitila)
  • Turun ensi- ja turvakoti ry – Kriisi- ja väkivaltatyö sekä vanhemmuuden tuki odottaville ja pikkulapsiperheille, joissa tasapainoillaan päihteiden kanssa (Uusikaupunki, Laitila ja Turku)
  • Folkhälsan Förbund rf – Yleinen palveluneuvonta ruotinkielisille asiakkaille (Kemiönsaari)
  • MLL Varsinais-Suomen piiri ry – Palveluohjaus paikallisiin matalan kynnyksen toimintoihin, vapaaehtoistyö (Laitila, Uusikaupunki, Turku, Kemiönsaari)
  • Lasten ja nuorten hyvinvointi KOTA ry – Seikkailukasvatus (Uusikaupunki, Laitila, Turku, Kemiönsaari)
  • Varsinais-Suomen Mielenterveysomaiset FinFami ry- Palveluohjausta ja keskusteluapua mielenterveys- ja päihdekuntoutujan omaisille, myös lapsille ja nuorille (Kemiönsaari, Laitila, Turku, Uudessakupungissa sivupiste)
  • Linkki/ V-S Lastensuojelujärjestöt ry- Tukea ja keskusteluapua murrosikäisille ja heidän vanhemmilleen (Turku), Murkkufoorumi- ja Rennox- ohjaajakoulutukset (Uusikaupunki, Laitila, Kemiönsaari ja Turku)

Teemme yhteistyötä myös paikallisten toimijoiden kanssa.

Toiminnan takana Järjestöt on the Road -hanke