Ongelmia ei tarvitse ratkaista yksin, meiltä saat apua

Ajankohtaistiedote Koronasta

Perhelinjaa koskeva ajantasainen Korona-tiedote luettavissa täällä

 

Perhelinja tarjoaa lapsille, nuorille ja perheille sekä heidän läheisilleen matalan kynnyksen neuvontaa ja ohjausta. Tämä tarkoittaa ihmisten arjen selviytymistä, hyvinvointia tukevaa ja tietoa lisäävää neuvontaa ja ohjausta, jonka tarkoituksena on ennaltaehkäistä erilaisten tilanteiden kärjistymistä. Useimmiten asiakkaan kanssa keskustellaan, ollaan läsnä ja pohditaan yhdessä tilannetta. Kohtaamiset voivat tapahtua kasvokkain yksilö- ja perhetyön vastaanotolla tai puhelimitse.

Perhelinjasta saatava palvelu on luottamuksellista ja maksutonta sekä julkisen palvelujärjestelmän ulkopuolista tukea. Toiminta ei vaadi asiakkaan sitoutumista tai lähetettä. Asiakas voi olla puhelimitse yhteydessä Perhelinjan työntekijöihin myös nimettömästi.

Perhelinjan palveluita tuottavat lasten, nuorten ja perheiden kanssa työskentelevien järjestöjen ammattikoulutetut työntekijät.

Perhelinja toimii Turussa, Uudenkaupungissa, Laitilassa sekä Kemiönsaarella.

Perhelinja järjestää myös kaikille Perhelinjan teemoista kiinnostuneille avoimia tilaisuuksia ja jalkaudumme erilaisiin tapahtumiin. Ajankohtaisuuksista tiedotamme Facebookissa ja Instagram-sivuillamme.

Yksilö- ja perhetyön vastaanottotilat:

Perhelinjan palvelut ovat juuri sinulle, joka mietit helpotusta tilanteeseesi tai saatat jo olla avun piirissä, mutta kaipaat tilanteeseesi lisätukea.

Turku, Laitila, Kemiönsaari ja Uusikaupunki:  Vastaanotto tällä hetkellä puhelimitse.