Huolia ja ongelmia ei tarvitse ratkaista yksin, meiltä saat apua

Perhelinjan yksilö- ja perhetyön etävastaanotto

Perhelinja tarjoaa lapsille, nuorille ja perheille sekä heidän läheisilleen järjestöjen tuottamaa matalan kynnyksen neuvontaa, ohjausta ja keskusteluapua koko Varsinais-Suomen alueella. Tarkoituksena on tukea ihmisten arjen selviytymistä, hyvinvointia  ja lisätä tietoa haastavasta elämäntilanteesta. Tarkoituksena on ennaltaehkäistä erilaisten tilanteiden kärjistymistä. Tapaamisissa asiakkaan kanssa keskustellaan, ollaan läsnä ja pohditaan yhdessä tilannetta. Kohtaamiset tapahtuvat poikkeusaikana puhelimitse tai muuten sovitusti. Työntekijä on sinuun yhteydessä, jos toivot mielummin kasvokkaista tapaamista tai esimerkiksi videopuhelua.

Perhelinjasta saatava palvelu on luottamuksellista ja maksutonta. Palvelumme on julkisen palvelujärjestelmän ulkopuolista tukea. Perhelinjan palveluita tuottavat lasten, nuorten ja perheiden kanssa työskentelevien järjestöjen ammattikoulutetut työntekijät. Toiminta ei vaadi asiakkaalta pidempiaikaista  sitoutumista tai lähetettä.

Asiakas voi varata ajan viereisestä ajanvarauskalenterista tai olla yhteydessä Perhelinjan  työntekijöihin puhelimitse. Puhelimitse voit asioida myös nimettömästi.

Jos olet epävarma millaista palvelua tarvitset tai et löydä sopivaa aikaa, voit soittaa meille: Sanna Jokinen/ puh. 044 5355140

Muu toiminta

Perhelinja järjestää myös  luentoja sekä  jalkaudumme sovitusti erilaisiin tapahtumiin.

Ajankohtaisista asioista tiedotamme Facebookissa ja Instagram-sivuillamme @perhelinja.

Ole rohkeasti yhteydessä ja kysy lisää

Perhelinjan palvelut ovat juuri sinulle, joka mietit helpotusta tilanteeseesi tai saatat jo olla avun piirissä, mutta kaipaat tilanteeseesi lisätukea.