Huolia ja ongelmia ei tarvitse ratkaista yksin, meiltä saat apua

Perhelinjan yksilö- ja perhetyön etävastaanotto

Perhelinja tarjoaa lapsille, nuorille ja perheille sekä heidän läheisilleen järjestöjen tuottamaa matalan kynnyksen neuvontaa, ohjausta ja keskusteluapua koko Varsinais-Suomen alueella. Tarkoituksena on tukea ihmisten arjen selviytymistä, hyvinvointia  ja antaa tietoa. Tapaamisissa asiakkaan kanssa keskustellaan, ollaan läsnä ja pohditaan yhdessä tilannetta. Voit varata ajan viereisestä ajanvarauskalenterista. Työntekijä on sinuun yhteydessä puhelimitse varattuna ajankohtana. Mikäli toivot mielummin kasvokkaista tapaamista tai esimerkiksi videopuhelua, voit sopia tästä työntekijän kanssa.

Perhelinjasta saatava palvelu on luottamuksellista ja maksutonta. Palvelumme on julkisen palvelujärjestelmän ulkopuolista tukea. Perhelinjan palveluita tuottavat lasten, nuorten ja perheiden kanssa työskentelevien järjestöjen ammattikoulutetut työntekijät. Toiminta ei vaadi asiakkaalta pidempiaikaista  sitoutumista tai lähetettä.

Asiakas voi varata ajan viereisestä ajanvarauskalenterista tai olla yhteydessä Perhelinjan  työntekijöihin puhelimitse. Puhelimitse voit asioida myös nimettömästi.

Jos olet epävarma millaista palvelua tarvitset tai et löydä sopivaa aikaa, voit soittaa meille:

Sanna Jokinen: 044 5355 140

Muu toiminta

Perhelinja järjestää myös viedovälitteisiä luentoja.

Ajankohtaisista asioista tiedotamme Facebookissa ja Instagram-sivuillamme @perhelinja.

Ole rohkeasti yhteydessä ja kysy lisää

Perhelinjan palvelut ovat juuri sinulle, joka mietit helpotusta tilanteeseesi tai saatat jo olla avun piirissä, mutta kaipaat tilanteeseesi lisätukea.